Lunch List

Onze menukaart voor de lunch, ook wel de bekende LunchList, biedt weer heel wat mogelijkheden voor een heerlijk breek momentje van de dag.

Wij streven ernaar om buiten onze vlees- en visgerechten ook mooie vegan gerechten op onze menukaarten te hebben staan. Dit keer mogen we alle vegan’s (en natuurlijk ook de niet vegan’s) verblijven met Kerrie Seitan en Vegan Zalm.

Seitan is een vleesvervanger op basis van tarwe-eiwit. Wij marineren de seitan met Indian Mystery marinade om het gerecht zeer smakelijke twist te geven.

En, wat is Vegan Zalm? Deze plantbased sashimi zalm op basis van zeewier lijken qua smaak en structuur precies op echte vis! Echt het proberen waard!

Bites

Standaard bittergarnituren? Daar doen wij niet aan in Buck!

Bij ons heb je de mogelijkheid om zelf je garnituur samen te stellen bestaande uit alleen maar lievelings hapjes.

Nieuw op onze bites kaart:
– Fried fish plateau bestaande uit 3 verschillende soorten vis bites
– 100% vega plateau. Dit plateau is speciaal ontworpen voor vegatariers en gasten die even geen zin hebben in vlees en vis.

BucketList

Op onze Bucketlist vind je het ‘Groene Hart Vlees’. Met trots geven wij meer informatie over onze samenwerking met Slagerij van Meurs. Deze slagerij is gevestigd in Reeuwijk en is één van de weinige slagerijen die ook nog een eigen slachterij heeft. 

 

De runderen worden met zorg uitgekozen en liefdevol, behandeld tot het laatste moment. Door deze manier van werken ervaren de dieren geen stress en dit proef je absoluut terug in het vlees.

 

Door dat we deze eerlijke en duurzame rundergerechten willen blijven garanderen, werken wij met wisselende biefstukken. Op de avond zelf krijgt u altijd twee keuzes en beantwoorden wij graag uw vragen!

 

Ook het aanbieden van vegan gerechten is bij ons geen ondergeschoven kindje. Wij streven ernaar iedere kaart weer originele en smaakvolle veganistische gerechten aan te bieden. Leuk om te weten: Bij ons is een V op de Bucketlist 100% veganistisch! 

After diner

Niet te vergeten, het dessert! Hoe gevulde maag je waarschijnlijk hebt na de eerste twee gangen, wij adviseren toch een klein gaatje over te houden voor één van onze desserts. Verassende, heerlijke smaken in combinatie met een verfijnde opmaak. 

Enjoy!

KidsList

Uiteraard hebben wij ook aan de kleintjes gedacht en een mooie Kids list samen gesteld. 

Hoe stoer om je eigen broodje vooraf te krijgen, en dus niet te hoeven delen met papa of mama? 

Gangen lunchkaart

Voor groepen die wensen wat langer te tafelen tijdens de lunch of voor uitgebreide gelegenheden hebben wij de gangen lunchkaart. Per persoon betaal je een vast bedrag van €32,- exclusief dranken en heb je de mogelijkheid om 3 gangen te lunchen via deze kaart.

Deze gangenlunch neemt meer tijd in beslag dan een normale a la carte lunch en daarom is deze optie alleen te reserveren door de mailen naar more@buckbarkitchen.com en is de reservering pas bevestigd als u een antwoord van ons gekregen hebt.

Dineren met een groep tot 25 personen

Dineren met een grotere groep? Dat is bij Buck geen probleem!

Vanaf 15 personen tot 25 personen kunt u gebruik maken van de BucketList zoals u hem hiernaast ziet. Vanaf 25 personen bieden wij andere opties aan; een kleine 3 gangen menukaart óf een heel gaaf Private Dining concept. Benieuwd naar de mogelijkheden? Klik hier!