Lunch List

Onze menukaart voor de lunch, ook wel de bekende LunchList, biedt weer heel wat mogelijkheden voor een heerlijk breek momentje van de dag. Wat dacht je bijvoorbeeld van Low and Slow Brisket op vers afgebakken maisbrood?!

Wat is Brisket eigenlijk? Dit is het vlees van de borst of onderborst van het rund.

En, wat is het verschil tussen gewone kip en maiskip zoals staat benoemd op onze LunchList? Maiskippen zijn kippen waarvan hun voer voor 80% uit mais bestaat. Mais is een wat vette voeding en daardoor wordt de kip lekker mals en krijgt de huid wat meer vet.

Bites

Standaard bittergarnituren? Daar doen wij niet aan in Buck! 

Bij ons heb je de mogelijkheid om zelf je garnituur samen te stellen bestaande uit alleen maar lievelings hapjes. 

Nieuw op onze bites kaart:
– Fried fish plateau bestaande uit 3 verschillende soorten vis bites
– 100% vega plateau. Dit plateau is speciaal ontworpen voor vegatariers en gasten die even geen zin hebben in vlees en vis.

BucketList

Op onze Bucketlist vind je het ‘Groene Hart Vlees’. Met trots geven wij meer informatie over onze samenwerking met Slagerij van Meurs. Deze slagerij is gevestigd in Reeuwijk en is één van de weinige slagerijen die ook nog een eigen slachterij heeft. 

 

De runderen worden met zorg uitgekozen en liefdevol, behandeld tot het laatste moment. Door deze manier van werken ervaren de dieren geen stress en dit proef je absoluut terug in het vlees.

 

Door dat we deze eerlijke en duurzame rundergerechten willen blijven garanderen, werken wij met wisselende biefstukken. Op de avond zelf krijgt u altijd twee keuzes en beantwoorden wij graag uw vragen!

 

Ook het aanbieden van vegan gerechten is bij ons geen ondergeschoven kindje. Wij streven ernaar iedere kaart weer originele en smaakvolle veganistische gerechten aan te bieden. Leuk om te weten: Bij ons is een V op de Bucketlist 100% veganistisch! 

After diner

Héél belangrijk: het dessert! 

KidsList

Uiteraard hebben wij ook aan de kleintjes gedacht en een mooie Kids list samen gesteld. 

Hoe stoer om je eigen broodje vooraf te krijgen, en dus niet te hoeven delen met papa of mama?