Contact ons gerust!

 

 

Kunnen we je helpen met een vraag te beantwoorden, beschikbaarheid checken of informatie verstrekken over een vergadering? Over een feest? Of misschien wel over de mooiste dag van je leven, jullie bruiloft? Wij staan achter de schermen voor jullie klaar!

 

 

 

Soraya Stolwijk

Weddingplanner binnen Buck


In 2022 heeft Buck maar liefst 13 bruiloften mogen verzorgen en de teller voor 2023 staat momenteel op 17. Enorm dankbaar zijn wij met deze aantallen en keer op keer voelen we ons vereerd om geweldige trouwdagen van A tot Z voor onze stellen te mogen organiseren en realiseren.

Per januari 2023 is Soraya fulltime werkzaam binnen Buck nadat zij vanaf de opening in april 2021 al parttime binnen ons team werkte. 

Naast de bediening heeft Soraya de kans gegekregen om door te ontwikkelen tot Weddingplanner en zij kijkt enorm uit naar jullie (aan)vragen en staat te popelen ware droom bruiloften te realiseren.

In contact komen met Soraya?
Mail naar soraya@buckbarkitchen.com

Elise Peters

Events- en partijen coördinator 


Naast lunchen, borrelen en dineren is Buck dé locatie voor jouw vergadering, feest, partij of event. Wekelijks staat onze agenda gevuld met de meest uiteenlopende aanvragen en wat is het tof om met onze gasten mee te denken en alles tot in de puntjes te organiseren voor de aanvragen.

Elise is in 2022 aangenomen voor deze werkzaamheden en is 2 á 3 dagen per week aanwezig in Buck en daaromheen flexibel met het inplannen van afspraken met de gasten.

Geen aanvraag gaat Elise uit de weg!

Benieuwd naar de mogelijkheden rondom feesten, partijen, grote lunches of diners? Of misschien geinteresseerd in onze vergaderfaciliteiten? 

Mail naar elise@buckbarkitchen.com

Karlin Kemper

Eigenaresse Buck Bar Kitchen


Eén van de twee gezichten achter Buck is Karlin. Samen met Laurence, partner op zowel zakelijk als relationeel vlak, is zij in 2017 begonnen met het realiseren van hun droomonderneming.

Ondertussen 400 vierkante meter, een team van 35 werknemers en twee dochters verder geniet zij iedere dag opnieuw van het binnenstappen in haar restaurant. 

‘Informeel, culinair genieten!’ is de visie van Buck en deze waarborgt zij maar al te goed! 

Iedere dag opnieuw het wiel willen uitvinden, out of the box mogen denken en de lat nog hoger durven leggen zijn de mooiste redenen om te ondernemen volgens Karlin. 

 karlin@buckbarkitchen.com

Voor overige vragen, opmerkingen of informatie kunt u uiteraard ook altijd een mailtje sturen naar ons algemene e-mailadres: contact@buckbarkitchen.com