Contact ons gerust!

 

 

Kunnen we je helpen met een vraag te beantwoorden, beschikbaarheid checken of informatie verstrekken over een vergadering? Over een feest? Of misschien wel over de mooiste dag van je leven, jullie bruiloft? Wij staan achter de schermen voor jullie klaar!

 

 

 

Maak kennis met onze backoffice!

Karlin, Eva en Soraya (v.l.n.r.)

 ‘Naast lunchen, borrelen en dineren is Buck dé locatie voor jouw vergadering, feest, partij of event. Of misschien wel de mooiste dag van jullie leven, jullie bruiloft! Wekelijks staat onze agenda gevuld met de meest uiteenlopende aanvragen en wat is het tof om met onze gasten mee te denken en alles tot in de puntjes te organiseren voor de aanvragen.

 Binnen Buck staan wij alle drie klaar om alle aanvragen in ontvangst te nemen. Wij denken graag met jullie mee en gebruiken onze expertise en creativiteit om een onvergetelijk moment te creëren.
Geen aanvraag gaan wij uit de weg! ” – Karlin Kemper

 –

 Eén van de twee gezichten achter Buck is Karlin. Samen met Laurence, partner op zowel zakelijk als relationeel vlak, is zij in 2017 begonnen met het realiseren van hun droomonderneming.

 Ondertussen 400 vierkante meter, een team van 35 werknemers en twee dochters verder geniet zij iedere dag opnieuw van het binnenstappen in haar restaurant.

 ‘Informeel, culinair genieten!’ is de visie van Buck en deze waarborgt zij maar al te goed!

 Iedere dag opnieuw het wiel willen uitvinden, out of the box mogen denken en de lat nog hoger durven leggen zijn de mooiste redenen om te ondernemen volgens Karlin.

 Lijken uw wensen de perfecte match met Buck? Of heeft u nog brandende vragen?
Klik op onderstaande categorie naar keuze voor meer informatie en de juist contactgegevens.

 –