QUIZ AND DINE

 

Deze editie zit vol! Houd onze website en socials in de gaten voor de volgende editie, want die komt er zeker!
Vrijdag 21 april 2023 is het zo ver!

De allereerste editie van Quiz and Dine in Buck Bar Kitchen.
Een avondvullend programma met een gezellige live PubQuiz door M.C. Costa onder het genot van een drie gangen diner naar keuze!

Pak je agenda en reserveer! (vol)

Vrijdag 21 april 2023 organiseert Buck de eerste editie van Quiz and Dine. Onder het genot van een drie gangen diner naar keuze zal M.C. Costa de touwtjes deze avond in handen nemen en de deelnemers voorzien van een sfeervolle, gezellige en hersen krakende avond. 

De quiz start om 18:00 uur en vanaf 17:00 uur is inlopen mogelijk. De quiz bestaat uit 8 rondes met verschillende categorieën, denk hierbij aan algemene kennisvragen, vragen over sport, films, personages en uiteraard de welbekende fotorondes. 

Tussen de quiz rondes door genieten jullie van een heerlijk drie gangen diner naar keuze. Wanneer alle buikjes gevuld zijn en de prijsuitreiking geweest is kruipt Marc achter zijn draaitafel en schroeven we het volume iets op om gezellig na te borrelen met elkaar. 

Kortom: Zorg dat je erbij bent, het belooft namelijk gezellig te gaan worden!

 

Praktische informatie

Teamgrootte: Minimaal 5, maximaal 8 personen

Aanvang: 17:00 uur
Start quiz: 18:00 uur
Eindtijd: 00:00 uur 

Kosten: De kosten bedragen €60,- per persoon inclusief welkomstdrankje, deelname pubquiz, drie gangen diner en borrel hapjes aan het einde van de avond.

Reserveren? Dit kan heel gemakkelijk via ons reserveringssysteem! 
Uiteraard is mailen naar contact@buckbarkitchen.com ook mogelijk.