Quiz and Dine

 Maak kennis met de ultieme Quiz and Dine ervaring. Na de overweldigende voorgaande edities kunnen we spreken van een groot succes, dit wil jij een keer meegemaakt hebben! 

It’s time to Quiz and Dine! 

Komende edities:
– Vrijdag 25 oktober 2024 

 Het Quiz and Dine event belooft keer op keer een ware traktatie te zijn voor jullie geest en smaakpapillen. Bereid je voor op een avondvullend programma met een live pubquiz, gepresenteerd door niemand minder dan M.C. Costa, terwijl jullie genieten van een heerlijk drie gangen diner naar keuze.

De quiz bestaat uit 7 boeiende rondes, variërend van algemene kennisvragen tot sport, films en zelfs de beroemde fotorondes. Tussen de quizrondes door is het tijd om te genieten van een smaakvol diner. Na de prijsuitreiking zorgt Marc voor muzikale vibes achter zijn draaitafel, waardoor we de avond op gepaste wijze kunnen afsluiten met een gezellige borrel waarbij de voetjes van de vloer mogen.

Mis deze kans niet om deel uit te maken van een bruisende avond vol kennis, plezier en heerlijk eten!

 

 

*Praktische informatie

Teamgrootte: Minimaal 5, maximaal 8 personen

Inloop: vanaf 17:00 uur
Start diner/quiz: 18:00 uur
Einde: 00:00 uur

Kosten: €75,00 per persoon (inclusief welkomstdrankje, pubquiz-deelname, drie gangen diner en borrelhapjes aan het einde van de avond)

Reserveren kan eenvoudig door te mailen naar contact@buckbarkitchen.com

We kijken er naar uit om jullie opnieuw te verwelkomen voor een avond vol gezelligheid, uitdagingen en culinaire smaken. Tot dan!

* let op: Na het mailen of online reserveren ontvangen jullie een verzoek tot aanbetaling. Pas na het ontvangen van deze aanbetaling is de reservering definitief. De aanbetaling bedraagt €150,-. Dit doen we i.v.m. het voorkomen van lege tafels deze avond. Deze kosten zullen aan het einde van de avond in mindering gebracht worden op de totaalbon.