Trouwen in Buck

 

 

Verzekerd zijn van de ”WOW factor” tijdens jullie bruiloft? Een dag die van A tot Z moet kloppen, moet passen bij jullie als bruidspaar en compleet aansluit bij jullie wensen? 
Buck biedt de entourage om jullie een onvergetelijke dag te bezorgen.

 

Van harte gefeliciteerd! Jullie gaan trouwen!
Wat een spannende en drukke periode komt eraan…

Naast het vastzetten van jullie datum is ook de locatie niet geheel onbelangrijk.
Willen jullie trouwen in style? Midden in het groen? Of misschien is de bereikbaarheid vanuit grote steden voor jullie het belangrijkste?
Stop maar met zoeken, Buck heeft het allemaal!

Geniet bij en rondom Buck van rust, ruimte en een prachtige groene omgeving. 
Wij organiseren met liefde en passie een dag om nooit meer te vergeten, met jullie in de hoofdrol! 

Buck heeft alle ingrediënten in huis om jullie gehele trouwdag te faciliteren, van ceremonie tot overnachting, alles op 1 locatie. 

Inspiratie opdoen? Bekijk onderstaande foto’s en lees de recensies van bruidsparen die jullie voor zijn geweest.

Per toeval stuitten wij via Instagram op Buck Bar Kitchen, vonden alles er erg mooi uitzien en zagen dat het ook een officiële trouwlocatie is. Na ons eerste bezoek meteen enthousiast; supermooie locatie zowel binnen als buiten, heerlijk eten en fantastische service!

We hebben toen een afspraak gemaakt om onze wensen door te nemen en hadden een heel fijn gesprek met Karlin en Soraya. We wisten meteen dat we hier heel graag wilden trouwen.

De rest van het voortraject verliep heel fijn, we hebben meerdere afspraken gehad om alles voor te bereiden en er werd echt goed naar onze wensen geluisterd en mee gedacht. Het contact buiten de afspraken verliep ook heel soepel; snelle reacties en antwoorden via de mail, echt heel erg fijn. Je merkt dat het team ervaren is en echt voor je klaar staat, en deze ervaring gebruiken ze om jouw wensen te vertalen naar een hele persoonlijke dag.

We hebben onze hele trouwdag bij Buck laten plaatsvinden; foto’s in de Proeftuin, de receptie in het restaurant, borrel op het terras, diner terug in het restaurant en het feest in de daarvoor ingerichte ruimte met bar; Buck is helemaal ingericht om de gehele dag voor je te kunnen verzorgen.

En het was echt een fantastische dag; de locatie zag er prachtig uit, Buck gaat echt een stapje verder en faciliteert extra zaken zoals tafelaankleding en mooie welkomstborden waardoor alles net even persoonlijker wordt.

We werden door het team compleet ontzorgd, voelden ons enorm welkom en alles was tot in de puntjes verzorgd. We hebben van onze gasten ook veel complimenten ontvangen over zowel de mooie locatie als het fijne team.

Soraya en het team van Buck bar Kitchen hebben echt bijgedragen aan een fantastische dag en daar zijn wij enorm dankbaar voor. Wij zouden dan ook echt elk stel een trouwdag bij Buck gunnen!

Dennis en Paula - 15.09.2023

Wij hebben afgelopen september een fantastisch verzorgde trouwdag gehad bij Buck. De communicatie met Karlin verliep soepel en ook onze eigen ideeën waren altijd welkom. Karlin en het team van Buck zetten alles op alles om te zorgen dat het echt onze dag was, van catering tot aankleding van de locatie. Al onze gasten waren lovend over het eten en de bediening. De tuin eromheen is ook geweldig om tijdens het golden hour foto’s te maken. We kijken enorm gelukkig terug op deze dag. Lief team van Buck: dankjulliewel dat jullie dit mogelijk hebben gemaakt!

Christiaan en Marieke - 01.09.2022

Wij wisten na het eerste gesprek, we willen graag trouwen bij Buck! Mooi gelegen en zowel binnen als buiten genoeg mogelijkheden om te trouwen/borrelen/eten/feesten. In de voorbereidingen werden we heel goed geholpen door Karlin. Er werd meegedacht en al onze wensen werden mogelijk gemaakt. Ook het contact naar andere leveranciers werd ons uit handen genomen.
Tijdens onze dag werden we volledig ontzorgd.
Mede door het fijne team van Buck hadden wij geen betere dag kunnen wensen!

Laura en Daan - 16.09.2022

Tijdens onze zoektocht naar een trouwlocatie hebben wij niet lang hoeven na te denken: we willen gaan trouwen in Buck! Deze trouwlocatie is gelegen in het groene Boskoop en omgeven door prachtige tuinen, en deze sfeer is terug te zien in het interieur. Van de eerste contactmomenten tot aan de laatste minuut van onze trouwdag is alles ontzettend goed geregeld. De communicatie met Laurence en Karlin was erg prettig en alle medewerkers hebben zich ingespannen om het voor ons een geweldige dag te maken. Wij zouden het iedereen aanraden om bij Buck te gaan trouwen!

Karlijne en Wouter - 17.09.2022

In 2022 en 2023 heeft Buck maar liefst 28 bruiloften mogen verzorgen. Enorm dankbaar zijn wij met deze aantallen en keer op keer voelen we ons vereerd om geweldige trouwdagen van A tot Z voor onze stellen te mogen organiseren en realiseren.

Vanaf januari 2023 is Soraya fulltime werkzaam binnen Buck nadat zij vanaf de opening in april 2021 al parttime binnen ons team werkte. 

Naast de bediening richt Soraya zich op de bruiloften en is zij het contactpersoon van moment A tot Z. Zij kijkt enorm uit naar jullie (aan)vragen en staat te popelen ware droom bruiloften te realiseren.

Hebben jullie vragen, opmerkingen of gewoon nieuwsgierigheid?
Ik kijk ontzettend uit naar jullie mailtje om vrijblijvend met elkaar in contact te komen!

Neem contact met mij op door een mailtje te sturen naar soraya@buckbarkitchen.com

Hopelijk tot snel!
Liefs, Soraya
Weddingplanner binnen Buck Bar Kitchen