Wedding Fair

De weg naar jullie droombruiloft…

Zaterdag 24 februari 2024 organiseert Buck weer een eigen WeddingFair! Helemaal in Buck style en dit keer met een winters tintje!

Wat houdt deze fair in?

Op zaterdag 24 februari aanstaande is iedereen met enige trouwplannen (groot of klein, pril of in een verder stadium) van harte welkom in Buck om onze trouwsferen te ervaren. Wij nodigen al onze samenwerkingen uit om hun product/service aan jullie tentoon te stellen en zelf vertellen wij van alles over de mogelijkheden binnen en buiten Buck en staan wij open voor al jullie vragen.

Deze editie leggen wij vooral de focus op knusse, sfeervolle winterbruiloften, maar uiteraard is iedereen welkom! 

In de afgelopen jaren, mochten wij al heel vaak getuigen zijn van het ‘ja’-woord dat werd uitgesproken door een dolgelukkig, kersvers echtpaar. Deze dagen organiseren wij met enorm veel passie en liefde. Omdat in onze ogen een trouwdag perfect moet zijn en wij de lat hoog durven te leggen, hebben wij ook met heel veel zorg en precisie de samenwerkingen uitgekozen. Van DJ of zanger tot welkomstborden, bloemen, taarten, trouwringen, aankleding of zelfs de openingsdans… Wij hebben voor alles onze connecties en streven ernaar de bruidsparen zo veel mogelijk te ontzorgen.

Hierdoor is Buck veel meer dan alleen de locatie!

Dus hebben jullie trouwplannen? Wie weet zijn wij een match!

Praktische informatie

Locatie:
Buck Bar Kitchen, Rijneveld 153 C in Boskoop

Duur:
14:00 tot 16:00 uur (aanmelden is verplicht!)

Voor wie:
Iedereen die trouwplannen heeft 

Kosten:
De entree is gratis! 

 

Aantal personen

Aankomsttijd