Buck events

 

 

Wij zitten nooit stil! Buiten de waanzinnige aanloop van lunches, borrels, feest aanvragen, bruiloften en diners organiseren wij ook regelmatig eigen events. Hieronder een overzicht voor de komende periode en stelt onze organisator zich graag aan u voor!

 

21 april 2023 - Quiz & Dine

Vrijdag 21 april 2023 is het zo ver!
De allereerste editie van Quiz and Dine in Buck Bar Kitchen.
Een avondvullend programma met een gezellige live PubQuiz door M.C. Costa onder het genot van een drie gangen diner naar keuze!
Meer informatie? Klik hier!

Wat heb je nodig om toffe events te organiseren? Juist! Een creatief brein!
En laten wij die nou nét hebben…

Onze Eva is sinds juni 2022 onderdeel van het team en tot verkort alleen nog werkzaam geweest in de bediening. Per april 2023 heeft Eva de mooie uitdaging gekregen om haar creativiteit tot uiting te brengen binnen Buck en zal zij zich samen met eigenaresse Karlin bezig gaan houden met Buck events organiseren. 

“Na een hele leuke eerste periode, waarin ik in de bediening heb gewerkt, zag ik steeds meer kansen en begonnen mijn handen te jeuken. Er is zoveel potentie om op deze locatie (nog meer) leuke evenementen te organiseren. Met een verleden als ondernemer ben ik gewend creatief bezig te zijn, te plannen en te organiseren. Ik heb super veel zin om onze ideeën uit te werken!

Hopelijk tot snel!
Liefs, Eva”
Eventmanager binnen Buck Bar Kitchen