Onze samenwerkingen

 

Buck staat voor lokale en eerlijke producten. Wanneer is iets voor Buck een eerlijk product? Als er tot op het moment van aflevering aan ons met liefde en precisie voor is gezorgd en mee gewerkt is.

 

Slagerij Van Meurs

Onze samenwerking met slagerij Van Meurs uit Reeuwijk is er één om trots op te zijn! Slagerij Van Meurs noemt zichzelf een ambachtelijk familiebedrijf, waar al generaties lang de hele familie zich inzet om hun klanten te laten genieten van het beste vlees.

Slagerij van Meurs is één van de laatste zelf slachtende slagerijen in Nederland, en de laatste in Zuid-Holland. Voor Buck is dit een zeer belangrijk gegeven omdat wij hierdoor onze vleesgerechten als ‘eerlijk’ durven te presenteren. Wij hebben nauw contact met het huidige roer van dit bedrijf en hebben bewondering voor de liefdevolle werkwijze van deze heren.

Banfield Woodworks

Banfield Woodworks uit Boskoop is precies wat wij nodig hadden! Geheel passend bij ons concept heeft dit passievolle bedrijf ons voorzien van onze tafels, barbladen, borrelplanken en wc meubels. De  Moeraseiken die voor ons bewerkt zijn, zijn afkomstig uit het Groene Hart. 

Het gehele traject van boom tot tafel hebben wij van dichtbij mogen volgen en toen de eerste tafel zijn uiteindelijke, door ons gekozen afwerking kreeg, stonden wij eerste rang!