Hey Women!

Women, get ready to shine! Na het overweldigende succes van Bro’s and Brews voor de heren afgelopen oktober, is het nu eindelijk tijd voor jullie, de vrouwen, om in de schijnwerpers te staan!

 Mark je kalender voor vrijdag 6 september 2024, want dan staat de eerste editie van Women’s Wonderland op de planning! Een avond vol verwennerij, gezelligheid en natuurlijk, onvergetelijke momenten! 

Verwacht heerlijke hapjes, verfrissende cocktails en de deuntjes van live muziek die de avond een extra dosis gezelligheid geven. Maar dat is nog niet alles! De spotlight zal schijnen op onze geweldige partners, die unieke artikelen zullen tonen, presenteren en verkopen die perfect zijn afgestemd op de wensen en smaak van de vrouw.

Aanwezige partners/leveranciers:
Louuitgoudafotografie zal fantastische kiekjes maken gedurende de avond.
Ma Belle presenteert een verleidelijke collectie van trendy sieraden, accessoires en must-haves die perfect passen bij elke stijl en gelegenheid.
Toine Music is één van de weinige aanwezige heren, is Singer Songwriter en zal live zijn prachtige stemgeluid laten horen.
ArtbyBenteMarja laat je inspireren door levendige en smakelijke kunst, die een glimlach op je gezicht tovert en het water in de mond doet lopen met haar kleurrijke creaties.
ROOS’ label  toont haar unieke, kleurrijke tassen, perfect voor liefhebbers van stijl en originaliteit.
JuffrouwSaartje neemt haar beste, vrolijkste en kleurrijkste artikelen mee uit de winkel.
Knappe Kappen en DEANS THE LABEL showen hun samenwerkingskrachten met de mooiste unieke kappen in combinatie met te gekke lampenvoeten.
LiefsKarlijn laat je graag kennis maken met haar kleurrijke aquarel illustraties. Deze illustraties zul je zien op verschillende items als vintage bordjes uit oma’s tijd, wandtegeltjes en kaarten.

Zin in een stralende, zomerse teint? SPRAY TAN salon By Joyce staat klaar om je te verwennen met een perfecte bruine gloed! Tijdens Women’s Wonderland kun je ter plekke een spray-tan behandeling ondergaan. Wil je verzekerd zijn van jouw plekje of heb je meer informatie nodig? Klik hier en maak je klaar om te stralen!

En last but not least… Onze eigen Elise van Cocktails bij de Lootjes zal gedurende de hele avond de meest verrukkelijke cocktails shaken voor jullie!

**Aanmelden is een must, dus zorg ervoor dat je je plekje reserveert via onderstaand formulier. Mis dit onvergetelijke event niet, het wordt een avond om te genieten, te ontdekken en te beleven samen met alleen maar vrouwen!

Datum: Vrijdag 6 september 2024
Tijd: Vanaf 18:00 uur en de verwachtte eindtijd is 00:00 uur
Kosten: Voor slechts €70,00 per persoon beleef je een onvergetelijke avond vol plezier en verrassingen. Bij binnenkomst word je hartelijk welkom geheten met een feestelijk drankje en ontvang je de exclusieve, trendy ‘What’s on your Bucketlist?’ tas met 1 van onze unieke Buck’s Postcards. De hele avond kun je smullen van een heerlijk walking dinner, terwijl je profiteert van fikse kortingen op veel producten. Bovendien kun je onbeperkt fotobooth kiekjes maken met je vriendinnen en genieten van fantastische live muziek

Wat staat er op het menu? De exacte inhoud van het menu blijft een verrassing tot op de avond zelf. Het walking dinner zal bestaan uit maar liefst 12 gevarieerde gerechtjes, waaronder vis-, vlees- en vegetarische hapjes. Heb je belangrijke dieetwensen? Laat het ons dan weten via het aanmeldformulier of per e-mail*. 

Maak je klaar voor een avond vol smaak en stijl! Vergeet niet dat de entree kosten vooraf in rekening worden gebracht. Nadat je je hebt aangemeld, ontvang je de betaalinstructies om je plekje te verzekeren voor dit speciale evenement.

Aanmelden is verplicht!
*Indien dit niet wordt gecommuniceerd, kunnen wij niet garanderen dat er alternatieven zullen zijn.

Bevestiging